KONTAKT

CHRISTINA GLOCK

SØHOLMVEJ 27, STAVTRUP

TLF 25536320

Du/I er velkome til at komme forbi til en snak og til at se mit sted.

Ring eller skriv, også gerne SMS, så laver vi en aftale.

ovenfoto

ANMELDELSER

LINUS

Vi var så heldige, at få plads til vores mindste guldklump hos Chris i Hjertegræs. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi havde fundet den rette plads til Linus efter at have besøgt Chris første gang, og det har været utroligt trygt for os at vide, at han har været i trygge og kærlige hænder hos Chris, mens vi var på arbejde. Hos Hjertegræs har der været plads til at være lille, men samtidig opdage og udforske verden og gro. Vi har nydt, at Linus har haft så stor voksenkontakt med fokus og nærvær fra Chris. Det enkelte barn bliver set, og Chris er enormt dygtig til at se og mærke, hvad barnet har brug for den dag. Vi har haft en glad lille gut, der dagligt har spist lækker og varieret kost, plasket i vand, forsøgt at fange høns i den lukkede have, læst bøger, leget og tumlet. Han er blevet klædt godt på til næste kapitel i børnehaven.

MARTHA

FREJ

Jeg vil give Chris og Hjertegræs mine varmeste og største anbefalinger til alle forældre og børn i Århus. Chris er den mest omsorgsfulde kvinde der virkelig tager afsæt i lige præcis dit barn. Det er lige fra det økologiske måltid, til naturfænomener både i hendes frodige store have og ud på skovtur med hendes trækvogn “Børnebussen” Massere af kreativitet, tumleleg i den store stue, og fantastiske venskaber blandt børnene. Vores søn har kun været glad ved Chris og vi mærker den enorme omsorg og særligt TID Chris giver til hvert barn som er guld værd for os. Vi er meget taknemmelige for at have haft vores søn ved Hjertegræs.

MARIE

ESTHER

Vi har været rigtig glade for at have vores datter passet i Hjertegræs. Hos Chris har der været de dejligste, hyggeligste, trygge rammer om det gode børneliv med leg i haven, vanding af planter, roden i jord, fodring af høns og meget mere. Vores datter har elsket det! Chris har været god til at skabe rum for kreativitet, nysgerrighed, sjov og leg og læring. Vi kan varmt anbefale Hjertegræs som pasningsordning.

METTE